KENNEL IMINGEN

Nyheter....

IMINGEN TREFF 2014

Som publisert tidligere blir vårt store treff helga, 25-27/7-14. Det er et fint tidspunkt til å se hvordan dressuren sitter, og en pekepinn på hva man må dressere mere på før høsten starter  :-)

Det nærmer seg vår og sommer og ikke minst treff i juli :-) Det er en del som har meldt seg på og bestilt innkvartering på Vauldal.
Vi kommer til å fokusere mye på dressur og provokasjoner. Det vil bli anledning til å trene stand, støkk og ro på fugl etter behov.
Muligheter for å teste hunder for hjort også, er nok mang en hund som er nysgjerrig på rein, elg,rådyr og hjort :-)

Vi skal være på Brekken, på et sted som drives av Thorsvoll hjorteoppdrett. Innkvartering blir på Vauldal Fjellhotell, der man bor i fjellnatur med god mat :-)
For overnatting, tar dere hver enkelt å bestiller under referanse Imingen Treff. Vi har fått gode priser for treffet...Tlf: 72413100

Vi skal den helga bli enda mere kjent med både to og firbent. Det blir mye teori/praksis om dressur og alle vil få mulighet til å trene på provokasjoner med fugl.
For de som og ønsker er det treningsområde på Røros der en kan få kondistrent sin hund.

Brekken er ikke langt fra hverken Røros eller Fünesdalen, så man kan og dra på "shopping" for de som ønsker det :-)

Det kommer til å bli en artig helg, gleder meg til å se avkom og slekt. Treffet er for både de yngste og eldste...man blir aldri "utlært" i dette.....

Meld dere på til oss, og for overnatting til Vauldal Fjellhotell.

Sett av helga og kom til fjells :-))

29. apr, 2014