KENNEL IMINGEN

Nyheter....

Da var dette års slektstreff over, en utrolig flott helg med kjempeflinke folk og hunder :-)
Setter stor pris på at såpass mange tar seg tid og er med på et slikt treff, det gir meg som oppdretter en fin mulighet til å se hvordan slekta utvikler seg :-)

Jeg er meget godt fornøyd med de hunder som var med i helga, og til eierne vil jeg si at dere er flinke til å jobbe med hundene deres. Dere lytter til oppdretter og prøver å gjøre så godt en kan for å lykkes med sin hund som skal bli en trivelig familiehund og jakthund.

Kjempetrivelig at flere oppdrettere/hanhundeiere som har brukt Imingen blod kommer på slike treff, det er interresant og spennende å utveksle erfaringer, samt se hva som passer i sammen både gemyttmessig, helse og jaktlige egenskaper :-)

Vi hadde i løpet av helga teori om dressur, dressurøvelser og dressurøvelser med provokasjon av fugl. Det var også info om stell/klipp av hund samt utstillingstrening. Wenche og Inger forklarte og viste dette på en utmerket måte :-)

Vi fikk også mulighet til å teste hunder for aversjonssdressur på hjort. Det var flere hunder som forstå at å løpe etter hjort ikke var gøy :-)

Det er bestandig flott å komme på Torsvoll, der er det et stort inngjerdet område hunder kan løpe fritt, det setter dem stor pris på :-)
Torsvoll er en utmerket plass å arrangere treff, trivelig vertskap og vi kommer tilbake neste år. På lørdag kveld var vi hele 65 personer til middag, det var kjempetrivelig. Vertskapet er helt topp og det er utmerket mat!

Tusen takk til dere som var med å hjalp til under helga, John Arvid Grande-Wenche Porsanger-Inger Egeland/Kjell Knudsen-Terje Indset og Asle Svinsås.

Takk for denne gang og vi treffes igjen på slektstreff neste år :-))
Lykke til alle sammen....

21. jul, 2015